fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00 and 13:00 Guided tours.
Seuraa meitä:
Ateena ukk

Alta löydät vastaukset kysymyksiin, joita meiltä kysytään eniten.

Emme valitettavasti tarjoa talvivaatteita. Pukeuduthan sään mukaisesti.

Bussi numero 8 Rovaniemen keskustasta tuo suoraan Joulupukin Pajakylään. Olemme kävelymatkan päässä bussipysäkiltä.

Kyllä! Kesällä ja syksyllä, kun lämpötila on tarpeeksi alhainen, tarjoamme ajeluita kesäkärryillä.

Normaalisti joulukuun alusta huhtikuun alkuun. Vaikka ensilumi sataa usein jo lokakuussa, pysyvä lumipeite tulee vasta joulukuussa, jolloin voimme aloittaa talvitoiminnat. Huhtikuun alussa aurinko lämmittää jo niin paljon, että lumi pehmenee ja sulaa.

Joulukuussa vaihtoehtoina Jenga (500 m) ja Varttinen (2 km). Tarjoamme safareita non-stoppina aukioloaikojen puitteissa, joten varaaminen ei ole välttämätöntä. Liput voi ostaa lipunmyynnistämme tullessanne Husky Parkiin.

Tarjoamme pidempiä (10 km) itseajettavia safareita Kalliokummussa (n. 20 minuuttia Joulupukin Pajakylästä). Nämä aktiviteetit ovat löydettävissä: purelapland.fi

Husky Park sijaitsee Joulupukin Pajakylässä, Napapiirillä, Rovaniemellä.
Osoite: Joulumaantie 3, 96930 Napapiiri

Meillä on useita muita aktiviteetteja Kalliokummussa. Voit katsoa ne täältä: purelapland.fi

Meillä on koiranpentuja noin 2-3 kertaa vuodessa. Yleensä pennut pysyttelevät äitinsä kanssa kopeissaan ensimmäiset 1,5 kuukautta, mutta kun ne ovat tarpeeksi vanhoja, ne osallistuvat Huskyhalitoimintaan.

Varaaminen ei ole välttämätöntä. Voitte ostaa liput lipunmyynnistämme saapuessanne Husky Parkiin. Talviaikana, kun liput ostetaan paikan päältä, Pääsymaksu lisätään hintaan. (10 e/aikuinen, 5 e/ lapsi). Yli kymmenen hengen ryhmiä suosittelemme varaamaan liput etukäteen.

Alle neljävuotiaat ovat tervetulleita mukaan aktiviteetteihin maksutta. Lasten täytyy olla aina aikuisen seurassa.

Emme välttämättä suosittele ajeluita raskaana oleville vieraillemme. Tämä on vieraan omassa harkintavallassa ja riippuu myös siitä, kuinka pitkällä raskaus on.

Meillä on käynyt raskaana olevia vieraita, jotka ovat osallistuneet safareille, mutta on aina henkilöstä kiinni, kuinka sopivaa ajelu kenellekin on. Vierailu ja Huskyhalit ovat hyvä vaihtoehto myös.

Jos pystyt istumaan reessä mukavasti, olet erittäin tervetullut huskyajelulle! Oppaamme auttavat mielellään sinut pyörätuolista rekeen tarvittaessa.

Talvisesonki on 1.12.-30.4. ja kesäsesonki 1.5.-30.11.

Jos tiedät, että et ehdi varaamanasi aikana, ilmoitathan meille niin pian kuin mahdollista. Ilman myöhästymisilmoitusta odotamme sinua 5 minuuttia, jonka jälkeen varattu aika annetaan toiselle asiakkaalle.

Jos sinun täytyy peruuttaa varaamasi aika, ilmoitathan siitä meille viimeistään edeltävänä päivänä. Tällä tavalla pystymme antamaan ajan toiselle asiakkaalle ja hyvittämään lippujen hinnan. Huomioithan, ettemme palauta lippujen hintaa, jos peruutus tehdään varatun ajan jälkeen.

Valoisien tuntien määrä vaihtelee talven mittaan. Joulukuun loppua kohti päivät lyhenevät ja muutamana päivänä joulun aikaan aurinko ei nouse lainkaan horisontin yläpuolelle. Tuona aikana on pimeää, mutta luminen ympäristö valaisee paljon, heijastaen kaikkea valoa. Huskyajeluille meillä on otsalamppuja ja jos taivas on kirkas, kuu ja tähdet valaisevat lumista ympäristöä. Joulun jälkeen valoisat tunnit alkavat taas lisääntyä.

Talviaikaan lämpötila voi olla jopa -30 °C. Normaalisti kuitenkin lämpötila pysyttelee -10 °C ja -20 °C välissä, riippuen kuukaudesta.

Kesäaikaan lämpötila voi olla täysin päinvastainen. Lämpötila voi nousta jopa +30 °C. Normaalisti lämpötila pysyttelee +15 °C ja +25 °C välillä.

Tarjoamme huskyajeluita syksystä lopputalveen. Syksyllä, kun lämpötila on alle 15°C, tarjoamme lyhyitä ajeluita kesäkärryillä. Marras-/joulukuussa, kun on tarpeeksi lunta, alamme tarjoamaan huskyajeluita reellä.

Charter-rekiimme mahtuu 3–5 ihmistä, riippuen montako aikuista ja lasta ja kuinka mukavasti pystyy olemaan. Pienempiin rekiimme mahtuu noin 1-3 henkilöä.

Kyllä, ehdottomasti! Koirien hyvinvointi on prioriteetti numero yksi. Siperianhuskyt rakastavat juoksemista koko sydämestään. Kun vierailette meillä, kuulette koirien ulvovan innoissaan, koska jokainen niistä haluaisi mukaan juoksevaan tiimiin.

Kaikki Husky Parkin koirat ovat sataprosenttisesti aitoja siperianhuskyja. Siperianhusky on erittäin aktiivinen ja energinen rotu ja ne ovat aina olleet työkoiria. Se tekee siitä täydellisen rodun vetämään rekeä ja ne todella rakastavat sitä. Koska siperianhusky on arktinen rotu, niillä on kaksikerroksinen turkki, joka pitää lämpimänä jopa rankimmillakin miinusasteilla. Ne ovat todella syntyneet vetämään rekeä Napapiirillä.

Meiltä voit vapaasti kysyä mitä vaan, vastaamme enemmän kuin mielellämme!