fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00, 13:00, and 15:00 Guided tours.
Seuraa meitä:

Opastettu Huskyvierailu

Tule näkemään Husky Parkin elämää! Ota kuvia, vieraile kauniissa puistossa ja tapaa aitoja siperianhuskeja.

Duration:

Tule tutustumaan kesäiseen puistoomme ja tapaamaan lähes sataa Siperianhuskya! Sopii koko perheelle! Oppaamme kertoo ihanista koiristamme ja puiston arjesta opastetulla kierroksella. Lisäksi pääset tapaamaan koiriamme erillisellä aidatulla alueella, jossa koirat ovat vapaana ja odottavat leikkejä ja silittämistä.

Saatavilla 1.6 – 30.11.2023

Lähdöt: Klo 11.00 ja 13.00 päivittäin

Kesto: n. 1 h.

Hinta: 30 €/aikuinen, 15 €/lapsi (4-12 vuotta)

HUOM! Vierailupaketti ei sisällä ajelua vaan se on ostettava erikseen.


Olemme toimineet Joulupukin Pajakylän vieressä jo useamman vuosikymmenen ajan. Olemme perheyritys ja toiminnassamme pyrimme ottamaan aina huomioon koirien luontaiset tarpeet ja niiden hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Olemme avoinna päivittäin, vuoden ympäri!

Tavoitteemme Husky Parkissa on, että jokainen voi nauttia, asiakkaamme, työntekijämme sekä koiramme. Haluamme tarjota turvallisia kokemuksia ja tämän varmistavat ammattitaitoiset oppaamme. Meillä on noin 100 aitoa siperianhuskya ja pentuja saamme muutaman kerran vuodessa. Koirat odottavat innolla rapsutuksia! Tervetuloa nauttimaan mahtavista kokemuksista ja ihanista koiristamme! 

Keväällä 2024 alkaa Husky Parkin laajennus, jossa alueemme uusitaan kokonaan ja kaksinkertaistetaan ensi talvikaudella. Lisäksi asiakkaillemme tulee alueellemme tuplasti enemmän sisätiloja, mukaan lukien kahvila, jossa voit nauttia sekä suolaisista että makeista herkuista, tietysti husky-teemalla! Myös safarireitit uusiutuvat, mutta matkojen pituudet pysyvät ennallaan, kuten muutkin ohjelmamme!

Tervetuloa kokemaan uusi Husky Park talvikaudella 2024-2025!

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä:

044 755 7736 / office@huskypark.fi