fbpx
Avoinna joka päivä: Closed
Seuraa meitä:
Vastuullinen Jafar

OLEMME OIKEALLA POLULLA

Olemme päättäneet tehdä osamme ja keskittyä rakentamaan kestävä ja vastuullinen yritys.

Olemme jo alkaneet nähdä muutoksia talvissamme ja ME emme voi vain seurata vierestä.

Se tulee olemaan pitkä matka, mutta pystymme siihen yhdessä!

Nettisivun koirat (1000 x 300 px) (5)

Meille on ensiarvoisen tärkeää pitää hyvää huolta puhdasrotuisista siperianhuskyistamme, joiden hyvinvointiin ja luontaisiin tarpeisiin on pyritty kiinnittämään erityistä huomiota. Tarhat on aseteltu väljästi ja puistomme on aidattu. Näin se muodostaa sulanmaan aikaan juoksutarhan koirille. Lisäksi koirille tarjotaan laadukasta raakaruokaa, sillä laadukas ruoka edesauttaa koirien terveyden ylläpitoa.

 

Huskyt ovat syntyneet juoksemaan, eikä niille ole mitään mieluisampaa kuin reen vetäminen kavereiden kanssa. Koirat haetaan yksitellen tarhoista ja valjastetaan omalle paikalle reen eteen. Työpäivä koostuu eripituisista safareista ja päivämatkaa voi kertyä 30–60 km. Lepopäiviä on riittävästi myös kiireisen talvisesongin aikana. Koiramme ovat ensisijaisesti työkavereita, eläviä olentoja, joita arvostamme, ja joiden hyvinvointi on meille ykkösasia.

 

Psyykkistä hyvinvointia pyrimme tukemaan sillä, että koirat saavat runsaasti liikuntaa ja aktiviteettejä myös hiljaisempina aikoina sekä saavat hoitaa sosiaalisia suhteita niin ihmisten kuin toisten koirienkin kanssa. Myös oma turvallinen ja stressitön lauma sekä siisti elinympäristö tukevat koirien hyvinvointia

Nettisivun koirat (1000 x 300 px) (6)
Nettisivun koirat (1000 x 300 px) (7)

Pyrimme ylläpitämään paikallista kulttuuria ja suosimme valinnoissamme paikallisia käsitöitä, raaka-aineita ja lähiruokaa. Työntekijämme ja harjoittelijamme ovat pääasiassa paikallisia ja meille onkin myönnetty Avainlippu -merkki keväällä 2023. Avainlippu -merkki palvelun yhteydessä kertoo, että palvelu työllistää Suomessa ja että yrityksemme on kotimaisessa omistuksessa. Työllistämme useita ympärivuotisia työtekijöitä, sekä lisäksi muutamia sesonkityöntekijöitä. Näin varmistamme sen, että koirilla on aina tuttuja ihmisiä ympärillä, jotka tuntevat jokaisen koiran ja osaavat lukea niiden eleitä ja ilmeitä.

Nettisivun koirat (1000 x 300 px) (8)

Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon luonnon ja ympäristön monimuotoisuuden ja pyrimme suojelemaan sitä parhaamme mukaan. Pyrimme vähentämään jätteiden määrää sekä lajittelemaan ja kierrättämään jätteet.

 

Olemme sitoutuneet ehkäisemään ja vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia ja työskentelemme aktiivisesti kestävän kehityksen edistämiseksi kehittämällä jatkuvasti toimintaamme ja asettamalla uusia tavoitteita vuosittain.

 

Tavoitteenamme on saada Green Activities -sertifikaatti vuoden 2023 aikana. Tämän jälkeen meillä on tavoitteena Sustainable Travel Finland -sertifiointi.

Lue koko vastuullisuussuunnitelmamme tästä:

SERTIFIKAATIT

certification
Key Flag, finnish service

AVAINLIPPU

Avainlipun omistava yritys tuottaa palveluita ja työllistää Suomessa sekä omistus on kotimaassa.

Green activities

GREEN ACTIVITIES

Green Activities-sertifikaatin saanut yritys on sitoutunut mm. henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, toimintansa ympäristörasituksen pienentämiseen sekä matkailueläinten hyvinvoinnin varmistamiseen.

Sustainable travel Finland

SUSTAINABLE TRAVEL FINLAND

Sustainable Travel Finland sertifikaatti tekee matkustajille helpommaksi tunnistaa matkailualan yritys joka ottaa vastuullisuuden tosissaan.