Kesällä/syksyllä Husky Parkiin pääsee vierailulle ja sään salliessa myös kesäkärryajelulle. Puistoon on sisäänpääsymaksu.

Safarihinnat sisältävät oppaan palvelut ajo- ja turvallisuusohjeineen. Alle 15-vuotiaat lapset istuvat oppaan reessä safarin aikana. Yli 15-vuotiaat lapset voivat ajaa omaa valjakkoa jos opas katsoo sen mahdolliseksi. Pidätämme oikeuden päättää järjestelyistä lapsille sääolosuhteiden ja lasten koon mukaan.

Pienille lapsille suosittelemme ainoastaan lyhyitä huskysafareita. Kesäkärryajelua ei suositella alle 4-vuotiaille lapsille.

Jos haluat käyttää valokuviasi kaupalliseen tarkoitukseen, sovi siitä henkilökunnan kanssa.

Vierailu Husky Parkissa

Tule tutustumaan Husky Parkin elämään! Voit ottaa valokuvia ja kävellä kauniissa puistossamme tavaten aitoja siperianhuskyja. Pääsylippu oikeuttaa sinut myös osallistumaan opastettuun kierrokseen puistossa klo 12 (kesto n. 0,5-1 h). Kierroksen varrella on vapaana juoksevia huskyja, jotka ottavat vieraat iloisina vastaan, ja voivat vähän leikkiäkin! 🙂

Hinnat

10 €/aikuinen, 5 €/lapsi (4-12 v.), perhelippu 20 e (1-2 aik. + 1-3 lasta)


Jenga kesäkärryllä / Riemuralli

Unohtumaton kokemus huskyjen vetämässä kesäkärryssä! Ajelut voidaan aloittaa heti maan vähän kuivahdettua, n. touko-kuun lopussa. Tämä 500 m ajelu, Jenga, on mahdollista, jos lämpötila on alle +15 astetta ja pääoppaamme toteaa sään tarpeeksi viileäksi huskyjen juosta. Liian lämpimässä huskyt voivat saada lämpöhalvauksen ja niiden pitäisi silloin enimmäkseen vain lepäillä varjossa. Syksyn viiletessä avaamme myös Riemurallin. Ei ole riemulla rajaa, kun Husky Parkin kärryllä ajaa! 🙂

Huom: Riemuralli (1 km), saatavana n. 1.9.- 30.10. (kunnes rekikelit alkavat) Lähdöt päivittäin opastetun kierroksen jälkeen n. klo 13-13.30.

Hinnat

30 €/aik., 15 €/lapsi (Jenga), 40 €/aik., 20 €/lapsi (Riemuralli)


Huskypatikka

Lähdetään kävelylle metsään huskyjen kanssa! Patikat voidaan aloittaa heti maan vähän kuivahdettua, n. toukokuun lopussa. Laitathan säähän ja metsään sopivat vaatteet ja kengät. Yksi husky kahta henkilöä kohden, koska huskyt vetävät kovaa, niin on hyvä antaa käsien välillä levätä ja vaihtaa koira toiselle. Ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille.

Lähtöajat: Keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin 14.00 (minimi osallistujamäärä 2 henkilöä) Kesto: 1-2 tuntia, riippuen ryhmän toiveista

Hinnat

20 €/henkilö


Suoseikkailu lumikengillä

Elämyksellinen lumikenkäretki suolle! Patikoidaan läheiselle suolle ja lumikenkäillään siellä oppaan osoittamia turvallisia reittejä pitkin. Laitathan säähän ja märkään maastoon soveltuvat kengät. Ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille.

Lähtöajat: Tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin 14.00 (minimi osallistujamäärä 2 henkilöä) Kesto: 1-2 tuntia, riippuen ryhmän toiveista

Hinnat

20 €/henkilö


Napapiirin ylitysseremonia

Taianomaista Napapiirin ylitystä on pidetty suurena saavutuksena jo vuosikymmeniä sitten. Nyt on mahdollista paitsi ylittää Napapiiri, mutta myös tehdä kokemuksesta vielä ikimuistoisempi aidossa Napapiirin Ylitysseremoniassa.

Seremonia pidetään kammissa, vanhassa lappilaisessa rakennuksessa Husky Parkissa, missä osallistujat istuvat tulisijan ympärillä nauttien Tietäjän juomasekoitukset, jotka on tehty salaisista, perisuomalaisista ainesosista. Seremonian järjestää Lapin Tietäjä, joka myös kertoo tarinoita Lapista. Seremonian ilmapiiri on hyvin lappilainen ja eksoottinen. Todisteena, ja myös konkreettisena muistona Napapiirin Ylitysseremoniasta, jokainen osallistuja saa alkuperäisen Napapiirin Ylitystodistuksen.

Hinnat

370 €/ryhmä

Vierailu Husky Parkissa

Tule tervehtimään aitoja siperianhuskeja pentuineen! Hintaan sisältyy vierailu puistossa, mahdollisuus kuvata ja silittää koiria ja lämmintä mehua kammissa.

Hinnat

Aikuiset/lapset (4-12v) 5 €
Perhelippu (2 aikuista ja max. 3 lasta) 15 €


Jenga (500 m)

Elämys koiravaljakon kyydissä! Ajelun jälkeen pääset tapaamaan kennelin asukkeja, hurmaavia, puhdasrotuisia siperianhuskyja.

Ei vaadi etukäteisvarausta, varaukset vain yli 10 henkilön ryhmille.

Hinnat

Aikuiset 30 €
Lapset (4-12 v) 15 €


Varttinen (2 km)

Koe ikimuistoisia hetkiä ja vauhdin hurmaa huskyvaljakon kyydissä istuen! Safarin jälkeen tutustutaan tarhan muihin asukkeihin ja nautitaan lämmintä juomaa tulisijan lämmössä. Ajelun kesto n. 10 min.

Ei vaadi etukäteisvarausta, varaukset vain yli 10 hengen ryhmille.

Hinnat

Aikuiset 40 € (ajalla 15.12.-9.1. hinta 45 €/aikuinen)
Lapset (4-12 v) 25 €


Fiilistelyvitonen (5 km)

Nauti Lapin kauniista luonnosta reessä istuen! Voit rentoutua ja antaa aistiesi levätä rauhoittavissa maisemissa ja ympäröivässä hiljaisuudessa oppaan ajaessa huskyvaljakkoa. Safarin jälkeen voit lämmitellä kammissa avotulen ääressä ja juoda kuumaa mehua sekä tavata puiston muita koiria. Ajelun kesto n. 20 min.

Huom! Vaatii etukäteisvarauksen!

Hinnat

Aikuiset 62 €
Lapset (4-12 v) 30 €


Jalaksilla (5 km)

Haluatko kokea miltä tuntuu seistä reen jalaksilla ja hallita innokasta koiravaljakkoa? Opas antaa selkeät ajo-ohjeet ennen lähtöä, ja sitten mennään! On hurjan hauskaa seistä jalaksilla ja huomata, ettei se olekaan niin vaikeaa. 🙂 Safarin puolivaiheilla pysähdymme vaihtamaan ajajaa, ja voimme pysähtyä haluttaessa toisenkin kerran valokuvien ottamista varten. Kun palaamme Husky Parkiin, opas vie ryhmän Kammiin tulen äärelle nauttimaan lämmintä mehua keksin kera ja kuulemaan lisää huskyjen elämästä. Pääset tapaamaan myös puiston muita koiria, aitoja siperianhuskyja, jotka nauttivat vieraiden rapsutuksista ja silityksistä!

Ajoaika 20-30 minuuttia.

Lähtöaika
Päivittäin klo 9.00

Hinnat

Aikuiset 90 €/henkilö (2 henkilöä per reki), 120 €/henkilö (1 henkilö per reki)

Huom! Vaatii etukäteisvarauksen. Minimi ryhmäkoko 4 henkilöä. Saatavilla 10.1. alkaen


Aslakin kasikierros (n. 8 km)

Lähde mukaan nauttimaan valjakkoajelusta keskellä Lapin eksoottista luontoa! On jännittävää hallita huskyjoukkoa itse, mutta vähitellen rentoudut ja alat nauttia siitä! Safarin puolivälissä pysähdymme vaihtamaan ajajaa, ja voimme haluttaessa pysähtyä toisenkin kerran valokuvien ottamista varten. Safarin jälkeen menemme Kammiin juomaan lämmintä mehua keksin kera ja kuulemme lisää huskyista ja elämästä Husky Parkissa. Pääset tapaamaan myös puiston muita koiria, aitoja siperianhuskyja, jotka nauttivat vieraiden rapsutuksista ja silityksistä!

Kokonaiskesto n. 1–1,5 h, ajoaika 30-40 min.

Huom! Vaatii etukäteisvarauksen. Minimi osallistujamäärä 4 hlöä. Saatavilla 10.1. alkaen. Hinnat sisältävät sisäänpääsymaksun.

LÄHTÖAIKA
Päivittäin klo 16.00

Hinnat

Aikuiset 100 €/henkilö (2 henkilöä per reki) / 130 €/henkilö (1 hlö per reki)
Lapset (4-12 v) 55 €/henkilö


Iltaretki

Nauti Pohjolan illasta huskyvaljakon vetämässä reessä istuen! Yön pimeys tai ehkäpä taivaalla tanssivat revontulet luovat sanoinkuvaamattoman tunnelman, jonka voit kokea ainoastaan Lapissa. Meitä ympäröivän erämaan hiljaisuuden rikkoo vain reen jalasten tasainen suhina. Matkan puolivaiheilla pysähdymme kodalle lämmittelemään, samalla paistamme makkarat ja juomme lämmintä mehua. Jos Lapin taika on puolellamme ja revontulet näyttäytyvät meille, voit tauon aikana myös kuvata revontulia. Näiden lumoavien näkyjen jälkeen palaamme takaisin Husky Parkiin, jossa huskyt pääsevät lepäämään ja keräämään voimia seuraavaa päivää varten.

Kesto n. 1,5-2 h.

Lähtöaika
maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin klo 18.00.

Hinnat

Aikuiset 150 €
Lapset (4-12 v) 95 €

Huom! Vaatii etukäteisvarauksen. Hinta sisältää kuljetuksen tarvittaessa Rovaniemen keskustasta. Saatavilla 10.1. alkaen. Minimi ryhmäkoko 4 hlöä.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt


Kristian Erkkilä

Toiminnanjohtaja
040 824 7503

Pasi Tuomi

Aluevastaava
044 929 5144

Mari Rantanen

Toimistopäällikkö / myynti
050 541 5158

Heidi Roos

Toimistovastaava / myynti
(1.9.-30.4.)
044 235 7005

Sähköposti

office@huskypark.fi