fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00, 13:00, and 15:00 Guided tours.
Seuraa meitä:

Unohtumaton moottorikelkkasafari (Pienryhmä)

Uniikki ja intiimi pienryhmän moottorikelkkaseikkailu Lapin talvisessa metsämaisemassa.

Duration:

Tämä safari vie sinut intiimille ja vauhdikkaalle pienryhmän moottorikelkkaseikkailulle läpi Lapin koskemattomien metsien ja jäätyneiden jokien, 30 kilometrin päähän kaupungista ja muista ryhmistä! Tunne raikas tuuli lumisessa ja koskemattomassa luonnossa. Safarin aikana teemme pysähdyksiä ja nautimme upeista maisemista, jonka aikana voit myös ikuistaa seikkailun omalla laitteellasi.

Ennen lähtöä, oppaamme antaa sinulle ohjeistuksen, kuinka moottorikelkkaa ajetaan, joten aiempaa kokemusta ei tarvita! Moottorikelkan ajaminen on helppo oppia, mutta vaatii voimassa olevan ajokortin jokaiselta, joka hyppää kuskin paikalle. Otathan ajokortin (tai kuvan siitä) mukaasi safarille.

Kokonaiskesto: 3,5 tuntia (sis. kuljetukset)

Ohjelman kesto: 2,5 tuntia 

Ohjelma sisältää: Lämpimän vaatetuksen (Lämpöhaalarit, kengät, hanskat, villasukat ja kypärähupun), opastuksen englanniksi/suomeksi, moottorikelkat, kypärät, liikennevakuutuksen (Max. korvaussumma 1000 €)


Saatavilla: Päivittäin 9.30-12.00 ja 13.00-15.30 (1.12.2024 -30.4.2025 riippuen lumitilanteesta).

Hinta: 139 €/aikuinen ja 84 €/lapsi (4-12 vuotta). Yksin ajavan lisä + 50 € extra/aikuinen. Ei suositella alle 140 cm pitkille lapsille.

Kuljetukset: 40 €/varaus.

Huom: Ajaaksesi moottorikelkkaa tarvitset voimassa olevan ajokortin. Min. osallistujamäärä 2 henkilöä, max. 10. Lapsi tulee istumaan oppaan moottorikelkan vetämässä reessä. Yli 140 cm lapset voivat istua aikuisen takana moottorikelkassa, mutta tuolloin lapsesta veloitetaan aikuisen hinta. Ole ajoissa noutopaikalla, kiitos!


Noutopaikat: Husky Park ja Glass Resort  9.00 ja 12.30, Hostel Café Koti 9.10 ja 12.40.


Tapaamispaikka: Hotelli Metsähirvas 9.30 ja 13.00

Pure Lapland

Pure Lapland on puhdasta luontoa, autenttisia elämyksiä ja aitoa Lapin tunnelmaa. Luonnon sekä eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Näistä huolehtimalla, voimme tarjota matkailijoille autenttisia ja eettisiä elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa.

Jokaista asiakasta kohden sitoudumme istuttamaan puun, kompensoimaan elämyksestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Meidän tavoitteemme on olla aitoja ja turvallisia elämyksiä tarjoava yritys, ammattitaitoisten oppaidemme takaamana. Tervetuloa nauttimaan puhtaista elämyksistä!