fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00, 13:00, and 15:00 Guided tours.
Seuraa meitä:

Unohtumaton mönkijäseikkailu (Pienryhmä)

Uniikki ja intiimi pienryhmäseikkailu mönkijöillä Lapin upeissa metsämaisemissa.

Duration:

Tämä safari vie sinut seikkailun täyteiselle mönkijäretkelle Lapin luonnon helmaan, 30 km päähän kaupungista ja muista ryhmistä. Tunne tuuli kasvoillasi koskemattomassa luonnossa, jossa näköalat kantavat kauas horisonttiin. Safarin aikana teemme pysähdyksiä vehreässä luonnossa, joiden aikana voit ikuistaa omalla laitteellasi seikkailun kuviin.

Ennen lähtöä, oppaamme antaa ohjeistuksen mönkijöillä ajamiseen, joten aiempaa kokemusta ei tarvita. Ajaminen on helppoa oppia, mutta vaatii voimassa olevan ajokortin jokaiselta, joka hyppää kuljettajan paikalle. Otathan ajokortin (tai valokuvan siitä) mukaan safarille. Kuljetukset kuuluvat aktiviteetin hintaan.

Kokonais kesto: 3,5 tuntia (sis. kuljetukset)
Ohjelman kesto: 2,5 tuntia

Ohjelma sisältää: Opastuksen, mönkijät, lämpimän vaatetuksen tarvittaessa (Toppahaalarit, kengät, hanskat ja villasukat), kypärähupun, kypärän sekä liikennevakuutuksen ( henkilökohtainen korvaussumma max. 1000 €).

Saatavilla: Päivittäin klo 9.30–12.00 ja 13.00–15.30 (1.5.2024 – 30.11.2025).

Hinta: 139 €/aikuinen ja 79 €/lapsi (4-12 vuotta). Yksin ajavan lisä + 50 € extra/aikuinen. Ei suositella alle 130 cm pitkille lapsille.

Suljemme varaukset 3 päivää ennen lähtöä. Otamme varauksia vastaan myös lähempänä lähtöä sähköpostitse office@purelapland.fi

Huom. Kuljetukset 30 €/ varaus. Kun talvi saapuu ja meillä on tarpeeksi lunta maassa, tämä safari tarjotaan moottorikelkkasafarina. Tarjoamme vain lämpösaappaita, joten otathan säähän sopivat kengät mukaan. Sandaaleita ei suositella.

Jotta voit ajaa mönkijää, sinulla kuuluu olla voimassa oleva ajokortti. Min. osallistujamäärä on 2 henkilöä, max 8. Ole valmiina 10 minuuttia ennen suunniteltua hakuaikaa, kiitos!


Noutopaikat:  Husky Park ja Glass Resort  klo.  9:00 ja 12:30, Hostel Café Koti klo. 9:10 ja 12:40.

Tapaamispaikka: Hotelli Metsähirvas klo. 9:30 ja 13:00.

Pure Lapland

Pure Lapland on puhdasta luontoa, autenttisia elämyksiä ja aitoa Lapin tunnelmaa. Luonnon sekä eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Näistä huolehtimalla, voimme tarjota matkailijoille autenttisia ja eettisiä elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa.

Jokaista asiakasta kohden sitoudumme istuttamaan puun, kompensoimaan elämyksestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Meidän tavoitteemme on olla aitoja ja turvallisia elämyksiä tarjoava yritys, ammattitaitoisten oppaidemme takaamana. Tervetuloa nauttimaan puhtaista elämyksistä!