fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00, 13:00, and 15:00 Guided tours.
Seuraa meitä:

Taianomainen kanoottiseikkailu saarelle (Privaatti elämys)

Ainutlaatuinen ja yksityinen melontaretki taianomaiselle saarelle, Lapin upeassa jokimaisemassa.

Duration:

Ei ole parempaa tapaa viettää päivää kuin meloa yksityiselle saarelle. Liu'utetaan kanootit joelle ja suunnataan mahtavaan seikkailuun!

Saarella teemme tulet perinteiseen tyyliin tuluksilla sekä nautimme mehusta ja muista eväistä. Tässä safarissa oppaamme antaa sinulle ohjeet kanootin melomiseen, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita!

Kokonaiskesto: 3,5 tuntia (sis. kuljetukset)

Ohjelman kesto: 2,5 tuntia

Ohjelma sisältää: Opastuksen, pelastusliivin sekä eväät.


Saatavilla: Päivittäin klo. 13.00 – 15.30 (1.5 – 31.8.2023)

Hinta: 98 €/aikuinen, 64 €/lapsi (4-12 vuotta)

Kuljetus: 30 €/varaus. 

Suljemme varaukset 3 päivää ennen lähtöä. Otamme varauksia vastaan myös lähempänä lähtöä sähköpostitse office@purelapland.fi


Huom. kuljetukset eivät sisälly hintaan. Min. osallistujamäärä on 2 henkilöä. Ole valmiina 10 minuuttia ennen suunniteltua hakuaikaa, kiitos!

Noutopaikat: Husky Park ja Glass Resort  klo. 12.30, Hostel Café Koti klo. 12.40.

Tapaamispaikka: Hotelli Metsähirvas klo. 13.00.

Pure Lapland

Pure Lapland on puhdasta luontoa, autenttisia elämyksiä ja aitoa Lapin tunnelmaa. Luonnon sekä eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Näistä huolehtimalla, voimme tarjota matkailijoille autenttisia ja eettisiä elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa.

Jokaista asiakasta kohden sitoudumme istuttamaan puun, kompensoimaan elämyksestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Meidän tavoitteemme on olla aitoja ja turvallisia elämyksiä tarjoava yritys, ammattitaitoisten oppaidemme takaamana. Tervetuloa nauttimaan puhtaista elämyksistä!