fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00-14:00 Guided tours on the hour.
Follow us:

Syksyinen huskysafari itseajettavalla kesäkärryllä (Pienryhmä)

Ainutlaatuinen ja intiimi pienryhmän husky elämys Lapin upeissa metsämaisemissa!

Duration:

Jo satojen vuosien ajan koiravaljakot ovat kuljettaneet ihmisiä ympäri pohjoista. Metsästäjät, kalastajat ja myöhemmin myös postitoimisto, poliisi ja rajavartiosto käyttivät tätä kulkumuotoa pohjoisessa liikkumiseen, sillä se oli luotettava myös hankalissa olosuhteissa. Tässä kesäisessä riemukkaassa seikkailussa pääset ajamaan itse omaa huskyvaljakkoa Lapin koskemattomien metsien läpi. Tavattuasi meidän huskymme, et ihmettele enää lainkaan miksi ne ovat pohjoisen rakastetuimpia eläimiä!
Kesäkärryn ajaminen siperianhuskien vetämänä on hieman erilaista, kuin perinteisen rekivaljakon. Ennen lähtöä, oppaamme antaa ohjeistukset kärryllä ajamiseen. Oletko valmis syksyiseen seikkailuun?
Kokonaiskesto: 3,5 tuntia (sis.kuljetukset)
Ohjelman kesto: 2,5 tuntia
Ohjelma sisältää: Lämpimän vaatetuksen tarvittaessa (Lämpöhaalarit, kengät, hanskat, hatun ja villasukat), opastuksen englanniksi/suomeksi ja itseajettavan Huskysafarin (n. 5 km riippuen säästä).

Saatavilla: Päivittäin klo 9.30–12.00 ja 13.00–15.30 (1.9.-30.11.2022, tai lumentuloon asti).
Hinta: 179 €/aikuinen ja 139 €/lapsi (4-12-vuotta). Yksin ajavan lisä + 70 € extra/aikuinen.
Kuljetukset: 30 €/ varaus

Min. osallistujamäärä on 2 henkilöä, max 10. Ole valmiina 10 minuuttia ennen suunniteltua hakuaikaa, kiitos!

Noutopaikat: Santa Claus Holiday Village, Husky Park ja Glass Resort  klo. 9.00 ja 12.30, Hostel Café Koti klo. 9.10 ja 12.40.

Tapaamispaikka: Hotelli Metsähirvas klo. 9:30 ja 13.00.


Pure Lapland
Pure Lapland on puhdasta luontoa, autenttisia elämyksiä ja aitoa Lapin tunnelmaa. Luonnon sekä eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Näistä huolehtimalla, voimme tarjota matkailijoille autenttisia ja eettisiä elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa.
Jokaista asiakasta kohden sitoudumme istuttamaan puun, kompensoimaan elämyksestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Meidän tavoitteemme on olla aitoja ja turvallisia elämyksiä tarjoava yritys, ammattitaitoisten oppaidemme takaamana. Tervetuloa nauttimaan puhtaista elämyksistä!