fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00 and 13:00 Guided tours.
Seuraa meitä:

Syksyinen huskysafari itseajettavalla kesäkärryllä (Pienryhmä)

Ainutlaatuinen ja intiimi pienryhmän husky elämys Lapin upeissa metsämaisemissa!

Duration:

Jo satojen vuosien ajan koiravaljakot ovat kuljettaneet ihmisiä ympäri pohjoista. Metsästäjät, kalastajat ja myöhemmin myös postitoimisto, poliisi ja rajavartiosto käyttivät tätä kulkumuotoa pohjoisessa liikkumiseen, sillä se oli luotettava myös hankalissa olosuhteissa. Tässä kesäisessä riemukkaassa seikkailussa pääset miltä tuntuu mennä huskyvaljakon kanssa Lapin koskemattomien metsien läpi. Tavattuasi meidän huskymme, et ihmettele enää lainkaan miksi ne ovat pohjoisen rakastetuimpia eläimiä!
Kun maassa ei ole lunta, oppaamme ajaa kesäkärryä. Kun saamme tarpeeksi lunta, silloin pääset ajamaan itse omaa valjakkoasi reellä! Tässä tapauksessa oppaamme antaa sinulle ajo-opetuksen ennen lähtöä eikä aikasempaa kokemusta tarvita. Oletko valmis syksyiseen seikkailuun?
Kokonaiskesto: 3,5 tuntia (sis.kuljetukset)
Ohjelman kesto: 2,5 tuntia
Ohjelma sisältää: Lämpimän vaatetuksen tarvittaessa (Lämpöhaalarit, kengät, hanskat, hatun ja villasukat), opastuksen englanniksi/suomeksi ja itseajettavan Huskysafarin (n. 5 km riippuen säästä).

Saatavilla: Päivittäin klo 9.30–12.00 ja 13.00–15.30 (1.11.-30.11.2024, tai lumentuloon asti).
Hinta: 179 €/aikuinen ja 139 €/lapsi (4-12-vuotta). Yksin ajavan lisä + 70 € extra/aikuinen.
Kuljetukset: 30 €/ varaus
Suljemme varaukset 3 päivää ennen lähtöä. Otamme varauksia vastaan myös lähempänä lähtöä sähköpostitse office@purelapland.fi

Min. osallistujamäärä on 2 henkilöä, max 6. Ole valmiina 10 minuuttia ennen suunniteltua hakuaikaa, kiitos!

Noutopaikat: Husky Park ja Glass Resort  klo. 9.00 ja 12.30, Hostel Café Koti klo. 9.10 ja 12.40.

Tapaamispaikka: Hotelli Metsähirvas klo. 9:30 ja 13.00.


Pure Lapland
Pure Lapland on puhdasta luontoa, autenttisia elämyksiä ja aitoa Lapin tunnelmaa. Luonnon sekä eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Näistä huolehtimalla, voimme tarjota matkailijoille autenttisia ja eettisiä elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa.
Jokaista asiakasta kohden sitoudumme istuttamaan puun, kompensoimaan elämyksestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Meidän tavoitteemme on olla aitoja ja turvallisia elämyksiä tarjoava yritys, ammattitaitoisten oppaidemme takaamana. Tervetuloa nauttimaan puhtaista elämyksistä!