fbpx
Avoinna joka päivä: Closed
Seuraa meitä:

Seikkailuntäyteinen syyspäivä siperianhuskyjen ja mönkijöiden kanssa (Pienryhmä)

Ainutlaatuinen päivä siperianhuskyjen kanssa, perinteisellä lappilaisella lounaalla ja jännittävällä mönkijäajelulla Lapin upeissa metsissä!

Duration:

Koiravaljakot ovat olleet korvaamaton liikkumistapa pohjoisen historiassa. Tätä liikkumismuotoa ovat käyttäneet niin hylkeen metsästäjät, poliisit kuin postinjakajatkin. Tähän päivään asti, valjakolla ajaminen on elämäntapa ihmisille pohjoismaissa. Lyhyen opastuksen jälkeen löydät itsesi pian kiitävän metsässä siperianhuskyjen vetämällä kärryllä! Kun maassa ei ole lunta, oppaamme ajaa kesäkärryä. Kun saamme tarpeeksi lunta, silloin pääset ajamaan itse omaa valjakkoasi reellä! Tässä tapauksessa oppaamme antaa sinulle ajo-opetuksen ennen lähtöä eikä aikasempaa kokemusta tarvita.

Hauskan 5 kilometrin aamuseikkailun jälkeen, pääset paikalliseen ravintolaan nauttimaan herkullista lappilaista lounasta.

Iltapäivällä pistämme päähän kypärät ja hyppäämme mönkijöiden kyytiin. Mönkijäsafari vie meidät takaisin metsän siimeksiin. Jätämme mönkijät hetkeksi läheisen vaaran juurelle ja kävelemme lyhyen matkan vaaran huipulle nauttimaan upeista maisemista, joka kantavat kauas horisonttiin. Molempien aktiviteettien aikana teemme pysähdyksiä, jotta voit ikuistaa seikkailusi omalla laitteellasi valokuviin!

Ennen lähtöä, oppaamme antaa sinulle ohjeistuksen, kuinka mönkijää ajetaan, joten aiempaa kokemusta ei tarvita! Mönkijän ajaminen on helppo oppia, mutta vaatii voimassa olevan ajokortin jokaiselta, joka hyppää kuskin paikalle. Otathan ajokortin (tai kuvan siitä) mukaasi safarille. Aktiviteettien järjestys saattaa muuttua riippuen päivästä.

Kokonaiskesto: 7 tuntia (sis. kuljetukset)

Ohjelman kesto:  6 tuntia

Ohjelma sisältää: Lämpimän vaatetuksen tarvittaessa (Lämpöhaalarin, kengät, hanskat, villasukat, kypärähupun ja hatun), opastuksen englanniksi/suomeksi, itseajettavan huskysafarin (n. 5 km), mönkijä safarin (n. 1,5-2 h), kypärät, lounaan paikallisessa ravintolassa ja liikennevakuutuksen (Max. korvaussumma 1000 €)


Saatavilla: Päivittäin klo 9.30–15.30 (1.11.-30.11.2024, tai lumen tuloon asti.)

Hinta: 318 €/aikuinen ja 223 €/lapsi (4-12-vuotta). Yksin ajavan lisä + 50 € extra/aikuinen. Ei suositella alle 130 cm pitkille lapsille. 

Kuljetukset 30 €/ varaus.

Suljemme varaukset 3 päivää ennen lähtöä. Otamme varauksia vastaan myös lähempänä lähtöä sähköpostitse office@purelapland.fi

Huom. Ajaaksesi mönkijää tarvitset voimassa olevan ajokortin. Min. osallistujamäärä 2 henkilöä. Ole ajoissa valmiina noutopaikalla, kiitos!

Noutopaikat: Husky Park ja Glass Resort  9.00, Hostel Café Koti 9.10.

Tapaamispaikka: Hotelli Metsähirvas 9.30.


Pure Lapland

Pure Lapland on puhdasta luontoa, autenttisia elämyksiä ja aitoa Lapin tunnelmaa. Luonnon sekä eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Näistä huolehtimalla, voimme tarjota matkailijoille autenttisia ja eettisiä elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa.

Jokaista asiakasta kohden sitoudumme istuttamaan puun, kompensoimaan elämyksestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Meidän tavoitteemme on olla aitoja ja turvallisia elämyksiä tarjoava yritys, ammattitaitoisten oppaidemme takaamana. Tervetuloa nauttimaan puhtaista elämyksistä!