fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00, 13:00, and 15:00 Guided tours.
Seuraa meitä:

Seikkailu valkoiseen ihmemaahan

Ainutlaatuinen lumikenkäseikkailu Lapin upeassa talvimaisemassa.

Duration:

Lumikenkäily on liikuttanut ihmiskuntaa jo tuhansia vuosia. Se mahdollistaa ihmiselle talvisin pääsyn paikkoihin, jotka olisi mahdoton saavuttaa jaloin lumikinosten vuoksi.

Osaatko kuvitella talvisen metsämaiseman, missä lumi on peittänyt alleen kaiken kasvillisuuden ja puut kimaltelevat pakkasesta? Osaatko tunnistaa eläimet niiden jalanjälkien perusteella? Lumikengillä pääset nauttimaan talvisesta luonnosta häiritsemättä siellä asuvia eläimiä. Istahdetaan yhdessä avotulen äärelle ja nautitaan kupillinen lämmintä mehua ja nuotioherkkuja.

Kokonaiskesto: 3,5 tuntia (sis. kuljetukset)

Ohjelman kesto: 2,5 tuntia

Ohjelma sisältää: Lämpimän vaatetuksen (Lämpöhaalarit, kengät, hanskat, hatun ja villasukat), opastuksen, lumikengät ja nuotioherkut.


Saatavilla: Tiistaisin ja perjantaisin klo 9.30–12.00 (1.12.2024 – 30.4.2025, riippuen lumitilanteesta).

Hinta: 98 €/aikuinen, 64 €/lapsi (4-12 vuotta).

Huom. kuljetukset eivät sisälly hintaan kaudella 2023-2024. Min. osallistujamäärä on 2 henkilöä. Ole valmiina 10 minuuttia ennen suunniteltua hakuaikaa, kiitos!

Noutopaikat: Husky Park ja Glass Resort  klo.  9.00, Hostel Café Koti klo. 9.10.

Kuljetukset: 40 €/varaus.

Tapaamispaikka: Hotelli Metsähirvas klo. 9:30.

 

Pure Lapland

Pure Lapland on puhdasta luontoa, autenttisia elämyksiä ja aitoa Lapin tunnelmaa. Luonnon sekä eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Näistä huolehtimalla, voimme tarjota matkailijoille autenttisia ja eettisiä elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa.

Jokaista asiakasta kohden sitoudumme istuttamaan puun, kompensoimaan elämyksestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Meidän tavoitteemme on olla aitoja ja turvallisia elämyksiä tarjoava yritys, ammattitaitoisten oppaidemme takaamana. Tervetuloa nauttimaan puhtaista elämyksistä!