fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00, 13:00, and 15:00 Guided tours.
Seuraa meitä:

Revontulijahti moottorikelkoilla (Pienryhmä)

Ainutlaatuinen ja intiimi pienryhmäseikkailu moottorikelkoilla läpi Lapin lumisten metsien.

Duration:

Lähde kanssamme maagiseen revontulijahtiin moottorikelkoilla! Tämä seikkailu kulkee Lapin kauniiden metsien läpi, 30 kilometriä Rovaniemeltä ja muista ryhmistä. Yön pimeä metsä on täynnä taikaa, moottorikelkkojen valojen valaistessa edessä olevaa reittiä. Matkan varrella teemme pysähdyksiä, ja jos onni on meidän kanssamme, saamme ihailla revontulia reitin varrella olevan vaaran päältä. Seikkailun aikana on myös mahdollisuus kokeilla lumikenkiä koskemattomassa, lumisessa luonnossa.

Ennen lähtöä, oppaamme antaa sinulle ohjeistuksen, kuinka moottorikelkkaa ajetaan, joten aiempaa kokemusta ei tarvita! Moottorikelkan ajaminen on helppo oppia, mutta vaatii voimassa olevan ajokortin jokaiselta, joka hyppää kuskin paikalle. Otathan ajokortin (tai kuvan siitä) mukaasi safarille. 

Ohjelman kokonaiskesto: 5 tuntia (sis.kuljetukset)

Ohjelma sisältää: Lämpimän vaatetuksen (Lämpöhaalarit, kengät, hanskat, villasukat ja kypärähupun), opastuksen englanniksi/suomeksi, moottorikelkat, kypärät, liikennevakuutuksen (Max. korvaussumma 1000 €)

Saatavilla: Maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin klo 20.00–00.00 (1.12.2024 – 31.3.2025, riippuen lumitilanteesta)

Hinta: 189 €/aikuinen ja 139 €/lapsi (4-12 vuotta). Yksin ajavan lisä + 50 € extra/aikuinen. Ei suositella alle 4-vuotiaille lapsille.

Kuljetukset: 40 €/ varaus.

Huom: Ajaaksesi moottorikelkkaa tarvitset voimassa olevan ajokortin. Min. osallistujamäärä 2 henkilöä, max. 10. Lapsi tulee istumaan oppaan moottorikelkan vetämässä reessä. Yli 140 cm lapset voivat istua aikuisen takana moottorikelkassa, mutta tuolloin lapsesta veloitetaan aikuisen hinta. Ole ajoissa noutopaikalla, kiitos!

Noutopaikat: Husky Park ja Glass Resort  19.30, Hostel Café Koti 19.40.


Tapaamispaikka: Hotelli Metsähirvas 20.00.

 

Pure Lapland

Pure Lapland on puhdasta luontoa, autenttisia elämyksiä ja aitoa Lapin tunnelmaa. Luonnon sekä eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Näistä huolehtimalla, voimme tarjota matkailijoille autenttisia ja eettisiä elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa.

Jokaista asiakasta kohden sitoudumme istuttamaan puun, kompensoimaan elämyksestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Meidän tavoitteemme on olla aitoja ja turvallisia elämyksiä tarjoava yritys, ammattitaitoisten oppaidemme takaamana. Tervetuloa nauttimaan puhtaista elämyksistä!