fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00, 13:00, and 15:00 Guided tours.
Seuraa meitä:

Päiväretki Korouoman jäätyneille vesiputouksille

Tule kanssamme tähän unohtumattomaan kokemukseen katsomaan Korouoman jäätyneitä vesiputouksia!

Duration:

Tule kanssamme tähän unohtumattomaan kokemukseen katsomaan Korouoman vesiputouksia! Tarjoamme sinulle lämpimät vaatteet, jotta voit vain nauttia näistä upeista näkymistä ja sinun ei tarvitse huolehtia kylmyydestä.

Oppaamme ajaa meidät noin 100 kilometrin päähän Rovaniemeltä. Korouoman kanjonin lumiset maisemat ovat henkeäsalpaavat ja voimme ihailla niitä patikoidessamme. Korouoman kanjoni on yksi Lapin suurimmista luonnonnähtävyyksistä.

Voimme nähdä myös jäätyneitä vesiputouksia, jotka ovat melko ainutlaatuisia täällä Suomessa. Posiolla sijaitseva Korouoman alue sopii erinomaisesti päiväretkeen kävellen. Alueella on useita nuotiopaikkoja, ja hintaan sisältyy BBQ.

Saatavana: keskiviikkona ja lauantaina klo 9:30-15:30 (1.12.2024 – 30.4.2025).

Ohjelman kesto: 6 tuntia.

Ohjelma sisältää: Lämpövaatteet tarvittaessa (haalarit, kengät, hanskat, hattu, ja villasukat), opastusta ja nuotioherkkuja.


Hinta:189 €/aikuinen ja 119 €/lapsi (4-12 v).

Kuljetukset: 40 €/varaus.


Huomio: Kuljetus noutopaikoista ei sisälly hintaan. Osallistujien vähimmäismäärä 4 henkilöä. Ole valmis noin 10 minuuttia ennen aikataulun mukaista noutoaikaa, Kiitos!

Noutopaikat: Husky Park ja Glass Resort  noin kello 21, Hostel Café Koti noin kello 9.10.

Lähtöpaikka: Hotelli Metsähirvas klo 9:30.

Keitä me olemme?

Puhdas Lappi on puhdasta luontoa, aitoja elämyksiä ja aitoa tunnelmaa. Luonnon ja eläinten hyvinvointi ovat ykkösprioriteettimme. Näistä huolehtimalla pystymme tarjoamaan matkailijoille aitoja ja eettisiä kokemuksia Puhdas Lappi -tunnelmassa.

Jokaista asiakasta kohti sitoudumme istuttamaan puun hiilijalanjäljen kompensoimiseksi. Pyrimme tulemaan yritykseksi, joka tarjoaa aitoja ja turvallisia kokemuksia ja ammattitaitoiset oppaat. Tervetuloa nauttimaan puhtaista uskomattomista kokemuksista!