fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00, 13:00, and 15:00 Guided tours.
Seuraa meitä:

Päivämatka Korouoman vesiputouksille

Tule kanssamme unohtumattomalle retkelle Korouoman vesiputouksille!

Duration:

Tule kanssamme unohtumattomalle retkelle Korouoman vesiputouksille!

Oppaamme ajaa meidät n. 100 km päähän Rovaniemestä. Korouoman kauniit kanjonimaisemat ovat henkeäsalpauttavat siellä retkeileville. Korouoma on yksi luonnon isoimmista nähtävyyksistä, mitä Lapilla on meille tarjota. 

Tulemme näkemään myös vesiputoukset, mitkä ovat aika uniikkeja Suomen olosuhteissa. Korouoman alue Posiolla on täydellinen päiväretkikohde. Siellä on useita laavuja, ja nuotioeväät kuuluvat hintaan.

Kokonais kesto:7 tuntia (sis. kuljetukset Hotelli Metsähirvaalle)

Ohjelman kesto: 6 tuntia

Ohjelma sisältää: Lämpimän vaatetuksen tarvittaessa (toppahaalarit, kengät, hanskat, hatun ja villasukat), opastuksen sekä nuotioeväät.


Saatavilla: Keskiviikkoisin ja lauantaisin klo. 9.30 – 15.30 (1.5 – 30.11.2024)

Hinta: 189 €/aikuinen ja 119 €/lapsi (4-12 vuotta).

Suljemme varaukset 3 päivää ennen lähtöä. Otamme varauksia vastaan myös lähempänä lähtöä sähköpostitse office@purelapland.fi


Huom. Kuljetukset 30 €/ varaus. Min. osallistujamäärä on 4 henkilöä, max 8. Ole valmiina 10 minuuttia ennen suunniteltua hakuaikaa, kiitos!

Noutopaikat: Husky Park ja Glass Resort  klo.  9.00, Hostel Café Koti klo. 9.10.

Tapaamispaikka: Hotelli Metsähirvas klo. 9:30.

Pure Lapland

Pure Lapland on puhdasta luontoa, autenttisia elämyksiä ja aitoa Lapin tunnelmaa. Luonnon sekä eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Näistä huolehtimalla, voimme tarjota matkailijoille autenttisia ja eettisiä elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa.

Jokaista asiakasta kohden sitoudumme istuttamaan puun, kompensoimaan elämyksestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Meidän tavoitteemme on olla aitoja ja turvallisia elämyksiä tarjoava yritys, ammattitaitoisten oppaidemme takaamana. Tervetuloa nauttimaan puhtaista elämyksistä!