fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00, 13:00, and 15:00 Guided tours.
Seuraa meitä:

Opastettu Huskyvierailu ja vauhdikas ajelu (1 km)

Tule näkemään Husky Parkin elämää! Tutustu paremmin ihaniin koiriimme ja koe vauhdikas ajelu.

Duration:

Tule seuraamaan Husky Parkin elämää! Voit ottaa kuvia, vierailla kauniissa puistossa ja tavata aitoja siperianhuskyja. Opastettu kierros sisältyy hintaan. Opit tuntemaan paremmin koiriamme, heidän arkeaan ja hauskoja faktoja niistä. Tämän jälkeen menemme Huskyhali -alueelle, jossa pääset leikkimään ja halimaan koiria vapaasti. Koirat odottavat jo leikkikavereita! Pääset myös kokemaan vauhdikkaat huskyajelun reellä (1 km).

Saatavana: 1.11.2024 – 30.11.2024

Kesto: n. 1 h kokonaisuudessaa, ajelun kesto n. 4 minuuttia

Hinta: 75 €/ aikuinen, 45 €/ lapsi (4-12 vuotta)


Huskyajelu on saatavilla, kun lämpötila on alle +15 astetta ja oppaamme pitää säätä riittävän viileänä, jotta huskyt voivat juosta. Liian lämpimällä kelillä huskyilla on lämpöhalvausriski ja huskyt makaavat enimmäkseen vain varjoissa.

Olemme toimineet Joulupukin Pajakylän vieressä jo useamman vuosikymmenen ajan. Olemme perheyritys ja toiminnassamme pyrimme ottamaan aina huomioon koirien luontaiset tarpeet ja niiden hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Olemme avoinna päivittäin, vuoden ympäri!

Tavoitteemme Husky Parkissa on, että jokainen voi nauttia, asiakkaamme, työntekijämme sekä koiramme. Haluamme tarjota turvallisia kokemuksia ja tämän varmistavat ammattitaitoiset oppaamme. Meillä on noin 100 aitoa siperianhuskya ja pentuja saamme muutaman kerran vuodessa. Tervetuloa nauttimaan mahtavista kokemuksista ja ihanista koiristamme! 

Keväällä 2024 alkaa Puiston laajennus ja alueemme uusitaan kokonaan ja kaksinkertaistetaan ensi talvikaudella. Lisäksi asiakkaillemme tulee alueellemme tuplasti enemmän sisätiloja, mukaan lukien kahvila, jossa voit nauttia sekä suolaisista että makeista herkuista, tietysti husky-teemalla! Myös safarireitit uusiutuvat, mutta matkojen pituudet pysyvät ennallaan, kuten muutkin ohjelmamme!

Tervetuloa kokemaan uusi Husky Park talvikaudella 2024-2025!

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä:

044 755 7736 / office@huskypark.fi