fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00, 13:00, and 15:00 Guided tours.
Seuraa meitä:

Maaginen revontulimysteeri

Mahtava elämys Lapin upeissa talvimaisemissa.

Duration:

Revontulet ovat olleet pitkään mysteeri ihmiskunnalle, mutta tieteen kehittymisen ansiosta, meillä on nyt ymmärrys siitä, mistä ne ovat peräisin.

Tällä safarilla ajamme näköalapaikalle, josta on hyvät mahdollisuudet nähdä Revontulia. Näköalapaikalla laitamme jalkaan lumikengät ja suuntaamme järvelle, jotta pääsemme mahdollisimman kauas valosaasteesta. Näin meillä on suurempi todennäköisyys nähdä revontulia.

Pysähdymme myös riippusillalla, jonka alta kulkee vuoden ympäri kuohuva joki, joka ei jäädy edes -30 °C asteen pakkasessa ja lumituiskussa. Jos Lapin taika on meidän puolellamme, saamme ihastella taianomaisia revontulia kuohuavan joen varrella, nauttien samalla makkaraa ja lämmintä mehua avotulen äärellä. Täydellinen tapa lopettaa talvipäivä! Kuljetukset sisältyvät retken hintaan.

Kokonaiskesto: 3-4 tuntia (sis. kuljetukset)

Ohjelma sisältää: Kuljetukset, opastuksen englanniksi/suomeksi, lumikengät ja nuotioherkut.


Saatavilla: Tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 20.00–00.00  (1.12.2024-16.4.2025)

Hinta: 139 €/aikuinen, 84 €/lapsi (4-12 vuotta).

Huom. Pukeudu tarpeeksi lämpimästi sään mukaisesti. Min. osallistujamäärä 2 henkilöä. Ole noutopaikalla ajoissa, kiitos!

Noutopaikat: Hotelli Metsähirvas 20.00, Hostel Café Koti n. 20.40.


Pure Lapland

Pure Lapland on puhdasta luontoa, autenttisia elämyksiä ja aitoa Lapin tunnelmaa. Luonnon sekä eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Näistä huolehtimalla, voimme tarjota matkailijoille autenttisia ja eettisiä elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa.

Jokaista asiakasta kohden sitoudumme istuttamaan puun, kompensoimaan elämyksestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Meidän tavoitteemme on olla aitoja ja turvallisia elämyksiä tarjoava yritys, ammattitaitoisten oppaidemme takaamana. Tervetuloa nauttimaan puhtaista elämyksistä!