fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00, 13:00, and 15:00 Guided tours.
Seuraa meitä:

Maaginen revontulimysteeri (Syksy)

Mahtava kokemus Lapin upeassa syysmaisemassa.

Duration:

Revontulet ovat olleet pitkään mysteeri ihmiselle, mutta tieteen kehittymisen ansiosta, meillä on nyt ymmärrys siitä, miten revontulet syntyvät.

Kuljetukset sisältyvät seikkailuun. Ajamme näköalapaikalle, josta on hyvät mahdollisuudet nähdä Revontulia. Pysähdymme myös riippusillalla, jonka alta kulkee vuoden ympäri kuohuva joki, joka pysyy liikkeessä jopa -30 °C asteen pakkasessa ja lumituiskussa. Jos Lapin taika on meidän puolellamme, saamme ihastella maagisia revontulia kuohuvan joen varrella, nauttien samalla makkaraa ja lämmintä mehua avotulen äärellä. Kuinka täydellinen tapa lopettaa seikkailu!

Kokonaiskesto: 3-4 tuntia (sis. kuljetukset)

Ohjelma sisältää: Kuljetukset, opastuksen englanniksi/suomeksi ja nuotioeväät. 


Saatavilla: Tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 20.00–00.00 (1.9.-30.11.2024)

Hinta: 139 €/aikuinen ja 84 €/lapsi (4-12 vuotta).

Suljemme varaukset 3 päivää ennen lähtöä. Otamme varauksia vastaan myös lähempänä lähtöä sähköpostitse office@purelapland.fi


Huom. Pukeudu riittävän lämpimästi sään mukaan. Min. osallistujamäärä 2 henkilöä. Ole ajoissa noutopaikalla, kiitos!

Noutopaikat: Hotelli Metsähirvas 20.00, Hostel Café Koti 20.40

Pure Lapland

Pure Lapland on puhdasta luontoa, autenttisia elämyksiä ja aitoa Lapin tunnelmaa. Luonnon sekä eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Näistä huolehtimalla, voimme tarjota matkailijoille autenttisia ja eettisiä elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa.

Jokaista asiakasta kohden sitoudumme istuttamaan puun, kompensoimaan elämyksestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Meidän tavoitteemme on olla aitoja ja turvallisia elämyksiä tarjoava yritys, ammattitaitoisten oppaidemme takaamana. Tervetuloa nauttimaan puhtaista elämyksistä!