fbpx
Avoinna joka päivä: 11.00-15.00
Follow us:

Keskiyön mönkijäseikkailu (Pienryhmä)

Ainutlaatuinen ja intiimi mönkijäseikkailu täynnä keskiyön taikaa.

Duration:

Keskiyö Lapissa voi olla joko kirkas kuin päivä, kun aurinko ei laske horisontin alle tai pimeä, tummansinisellä taivaalla täynnä tuikkivia tähtiä. Kun taivas on tumma, ja olet tarpeeksi onnekas, saatat nähdä taivaalla leiskuvat revontulet! Jätämme mönkijät hetkeksi reitin varrelle ja kävelemme lyhyen matkan vaaran päälle. Avotulen äärellä oppaamme kertoo tarinoita ja hauskoja faktoja revontulista, samalla kun nautimme yhdessä nuotioherkkuja.

Ennen lähtöä, oppaamme antaa ohjeistuksen mönkijöillä ajamiseen, joten aiempaa kokemusta ei tarvita. Ajaminen on helppoa oppia, mutta vaatii voimassa olevan ajokortin jokaiselta, joka hyppää kuljettajan paikalle. Otathan ajokortin (tai valokuvan siitä) mukaan safarille. Kuljetukset kuuluvat aktiviteetin hintaan.

Saatavilla: Maanantai, keskiviikko, perjantai ja sunnuntai klo. 20.00 – 00.00 (1.5.2023 – 31.8.2023)

Ohjelma sisältää: Opastuksen, nuotioeväät, lämpimän vaatetuksen tarvittaessa (toppahaalarit, kengät, hanskat, kypärähuput ja villasukat), mönkijät, kypärät, ja liikennevakuutuksen (henkilökohtainen korvaussumma max. 1000 €)


Kokonaiskesto: 5 tuntia (sis. kuljetukset)

Ohjelman kesto: 4 tuntia

Hinta: 189 €/aikuinen ja 139 €/lapsi (4-12 vuotta). Soolo kuski + 50 € extra/aikuinen. Ei suositella alle 130 cm pitkille lapsille. 

Kuljetus: 30 €/varaus.

Suljemme varaukset 3 päivää ennen lähtöä. Otamme varauksia vastaan myös lähempänä lähtöä sähköpostitse office@purelapland.fi


Kun talvi saapuu ja meillä on tarpeeksi lunta maassa, tämä safari tarjotaan revontulisafarina moottorikelkoilla. Tarjoamme vain lämpösaappaita, joten otathan säähän sopivat kengät mukaan. Sandaaleita ei suositella.

Jotta voit ajaa mönkijää, sinulla kuuluu olla voimassa oleva ajokortti. Min. osallistujamäärä on 2 henkilöä, max 8. Ole valmiina 10 minuuttia ennen suunniteltua hakuaikaa, kiitos!


Noutopaikat: Santa Claus Holiday Village, Husky Park ja Glass Resort  klo. 19.30 Hostel Café Koti klo. 19.40

Tapaamispaikka: Hotelli Metsähirvas klo. 20.00

 

Pure Lapland

Pure Lapland on puhdasta luontoa, autenttisia elämyksiä ja aitoa Lapin tunnelmaa. Luonnon sekä eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Näistä huolehtimalla, voimme tarjota matkailijoille autenttisia ja eettisiä elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa.

Jokaista asiakasta kohden sitoudumme istuttamaan puun, kompensoimaan elämyksestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Meidän tavoitteemme on olla aitoja ja turvallisia elämyksiä tarjoava yritys, ammattitaitoisten oppaidemme takaamana. Tervetuloa nauttimaan puhtaista elämyksistä!