Avoinna joka päivä: 11.00-15.00
Follow us:

Keskiyön Huskypatikka

Mennään patikoimaan metsään huskyjen kanssa illalla!

Duration:

Vuodenajasta riippuen Lapin yö voi olla joko hämärä tähtien antaessa valoa tai revontulien tanssiessa taivaalla tai kirkas kuin päivä, kun aurinko ei laske lainkaan. Täällä voit ihailla kaunista Rovaniemeä sekä hyvät kuvat ovat taattuja upeissa maisemissa! Laitathan säähän ja metsään sopivat vaatteet ja kengät. Sisältää mehua, keksiä ja makkaraa. Suosittelemme yhtä Huskya kahdelle henkilölle, koska Huskyt vetävät kovaa ja kahdestaan niitä on helpompi hallita. Lisämaksusta voit kuitenkin saada oman Huskyn Husky Parkista patikalle, jos oppaamme pitää sitä turvallisena. Ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille. Vierailu Husky Parkissa sisältyy hintaan.

Saatavana: 1.8.2023 – 31.10.2023

Lähdöt: Päivittäin klo. 22.00 (min. asiakasmäärä 2)

Kesto: 2 tuntia

Hinta 180 €/hlö. (1 husky/2 hlö.), 190 €/hlö. (1 husky/ 1 hlö.)

Olemme toimineet Joulupukin Pajakylän vieressä jo useamman vuosikymmenen ajan. Olemme perheyritys ja toiminnassamme pyrimme ottamaan aina huomioon koirien luontaiset tarpeet ja niiden hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Olemme avoinna päivittäin, vuoden ympäri!

Tavoitteemme Husky Parkissa on, että jokainen voi nauttia, asiakkaamme, työntekijämme sekä koiramme. Haluamme tarjota turvallisia kokemuksia ja tämän varmistavat ammattitaitoiset oppaamme. Meillä on noin 100 aitoa siperiahuskya ja pentuja saamme muutaman kerran vuodessa. Kaikki koiramme ovat ystävällisiä ja niitä saa silittää. Tervetuloa nauttimaan mahtavista kokemuksista ja ihanista koiristamme! 

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä:

044 755 7733 / office@huskypark.fi