fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00-14:00 Guided tours on the hour.
Follow us:

JENGA (500 M)

Elämys koiravaljakon kyydissä!

Duration:

Elämys koiravaljakon kyydissä!

Tule kokeilemaan miltä tuntuu istua reen kyydissä ja nauti vauhdin riemusta! Koirat rakastavat juoksemista ja varmasti tulet huomaamaan sen tämän vauhdikkaan ajon aikana. 🙂 Ajelun jälkeen pääset tapaamaan kennelin asukkeja, hurmaavia, puhdasrotuisia siperianhuskyja.

Saatavilla: 1.12.2023 – 31.3.2024 vain paikan päältä

Lähtö: Non-stop

Ajelun kesto: Muutama minuutti

Hinta: 35 €/aikuinen, 20 €/lapsi (4 – 12 vuotta)

Sisäänpääsymaksu 10 €/ 5 €

1.5. – 30.11.2023 tarjoamme ohjelmaa opastetun huskyvierailun yhteydessä, riippuen päivälämpötiloista. 
Kesä-/syyskaudella huskyajelu on saatavilla, kun lämpötila on alle +15 astetta ja oppaamme pitää säätä riittävän viileänä, jotta huskyt voivat juosta. 

Huom! Tarjoamme Jengaa  paikanpäällä non-stoppina aukioloaikoina. Sisäänpääsymaksulla voit olla puistossamme päivän ajan, rapsutella siperianhuskyja ja ottaa kuvia.

Olemme toimineet Joulupukin Pajakylän vieressä jo useamman vuosikymmenen ajan. Olemme perheyritys ja toiminnassamme pyrimme ottamaan aina huomioon koirien luontaiset tarpeet ja niiden hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Olemme avoinna päivittäin, vuoden ympäri!

Tavoitteemme Husky Parkissa on, että jokainen voi nauttia, asiakkaamme, työntekijämme sekä koiramme. Haluamme tarjota turvallisia kokemuksia ja tämän varmistavat ammattitaitoiset oppaamme. Meillä on noin 100 aitoa siperianhuskya ja pentuja saamme muutaman kerran vuodessa. Koirat odottavat innolla rapsutuksia! Tervetuloa nauttimaan mahtavista kokemuksista ja ihanista koiristamme!

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä:

044 755 7733 / office@huskypark.fi