fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00 and 13:00 Guided tours.
Seuraa meitä:

Ikimuistoinen itseajettava huskysafari (Pienryhmä)

Ainutlaatuinen ja intiimi pienryhmän huskyelämys Lapin upeissa talvimaisemissa!

Duration:

Jo satojen vuosien ajan koiravaljakot ovat kuljettaneet ihmisiä ympäri Pohjoista. Metsästäjät, kalastajat ja myöhemmin myös postitoimisto, poliisi ja rajavartiosto käyttivät tätä kulkumuotoa, sillä se oli luotettava myös hankalissa olosuhteissa. Tässä talvisessa ja riemukkaassa seikkailussa pääset ajamaan itse omaa huskyvaljakkoa Lapin koskemattomien metsien läpi. Avotulen äärellä perinteiset nuotioherkut ja tarinat huskyista täyttävät päiväsi ilolla ja naurulla. Tavattuasi meidän huskymme ymmärrät miksi ne ovat pohjoisen rakastetuimpia eläimiä!

Reellä ajaminen on helppo oppia ja oppaamme antaa siihen opastusta ennen liikkeelle lähtöä. Oletko valmis talviseen seikkailuun?

Kokonaiskesto: 3,5 tuntia (sis. kuljetukset)
Ohjelman kesto: 2,5 tuntia
Ohjelma sisältää: Lämpimän vaatetuksen (lämpöhaalarit, kengät, hanskat, hatun ja villasukat), opastuksen englanniksi/suomeksi ja itseajettavan huskysafarin (n. 7 – 10 km)

Saatavilla: Päivittäin klo 9.30–12.00 ja 13.00–15.30  (1.12.2024 – 30.4.2025, riippuen lumitilanteesta).
Hinta: 179 €/aikuinen, 139 €/lapsi (4-12 vuotta). Yksin ajavan lisä + 70 € extra/aikuinen.
Kuljetukset: 40 €/varaus.

Huom. kuljetukset eivät sisälly hintaan. Min. osallistujamäärä on 2 henkilöä, max 8. Ole valmiina 10 minuuttia ennen suunniteltua hakuaikaa, kiitos!

Noutopaikat: Husky Park ja Glass Resort  klo.  9.00 ja 12.30, Hostel Café Koti klo. 9.10 ja 12.40.

Tapaamispaikka: Hotelli Metsähirvas klo. 9:30 ja 13.00.


Pure Lapland

Pure Lapland on puhdasta luontoa, autenttisia elämyksiä ja aitoa Lapin tunnelmaa. Luonnon sekä eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Näistä huolehtimalla, voimme tarjota matkailijoille autenttisia ja eettisiä elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa.

Jokaista asiakasta kohden sitoudumme istuttamaan puun, kompensoimaan elämyksestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Meidän tavoitteemme on olla aitoja ja turvallisia elämyksiä tarjoava yritys, ammattitaitoisten oppaidemme takaamana. Tervetuloa nauttimaan puhtaista elämyksistä!