Avoinna joka päivä: 11.00-15.00
Follow us:

Huskypatikka

Mennään seikkailuun Huskyjen kanssa!

Duration:

Mennään patikoimaan lappilaiseen metsään Huskyjen kanssa! Käytäthän säähän sopivaa vaatetusta ja kenkiä. Suosittelemme yhtä Huskya kahdelle henkilölle, koska Huskit vetävät kovaa ja kaksisteen niitä on helpompi hallita. Lisämaksusta voit kuitenkin saada oman Huskyn Husky Parkista patikalle, jos oppaamme pitää sitä turvallisena. Ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille. Vierailu Husky Parkissa sisältyy hintaan.

Mikä upea aktiviteetti olla ulkona ja nauttia kauniista näkymistä patikoidessasi ihanan huskyn kanssa! Kävelemme tähän upeaan paikkaan, josta näet kuinka kaunis Rovaniemi todella on. 🙂 saat myös otettua upeita valokuvia retkeillessä, huikeat näkymät ovat taattuja! Grillaamme myös makkaraa nuotion äärellä ja meillä on lämmintä mehua sekä keksejä. Tule nauttimaan tunteesta pörröisten ystäviemme kanssa!

Saatavana: 1.8.2023 – 31.10.2023

Lähdöt: Päivittäin klo 14:00 (min. asiakasmäärä 2)

Kesto: 2 tuntia

Hinta: 120 €/hlö. (1 husky/2 hlö.)/140 €/hlö. (1 husky/1 hlö.)

Olemme toimineet Joulupukin Pajakylän vieressä jo useamman vuosikymmenen ajan. Olemme perheyritys ja toiminnassamme pyrimme ottamaan aina huomioon koirien luontaiset tarpeet ja niiden hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Olemme avoinna päivittäin, vuoden ympäri!

Koirat, todelliset siperianhuskyt rakastavat elämäänsä Husky Parkissa. He rakastavat juoksemista kaikesta sydämestään ja odottavat innokkaasti hyväilyä. Nämä upeat olennot ovat aivan uskomattomia, tule katsomaan itse!

Tavoitteemme Husky Parkissa on, että jokainen voi nauttia, asiakkaamme, työntekijämme sekä koiramme. Haluamme tarjota turvallisia kokemuksia ja tämän varmistavat ammattitaitoiset oppaamme. Meillä on noin 100 aitoa siperiahuskya ja pentuja saamme muutaman kerran vuodessa. Koirat odottavat innolla rapsutuksia! Tervetuloa nauttimaan mahtavista kokemuksista ja ihanista koiristamme! 

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä:

044 755 7733 / office@huskypark.fi