fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00 and 13:00 Guided tours.
Seuraa meitä:

Husky tapaaminen

Tule tutustumaan tarkemmin ihaniin siperianhuskeihimme!

Duration:

Tule tutustumaan lähemmin ihaniin siperianhuskeihimme! Osa meidän karvaisista kavereistamme haluaa leikkiä kanssasi, kun taas toiset heistä tykkäävät haleista ja pusuista.
Meillä on erikseen aidattu alue, missä koirat pääsevät juoksemaan vapaina ja leikkimään oppaiden ja vierailijoiden kanssa. Kaikki koiramme ovat ystävällisiä ja niitä voi silittää. Jos meillä on pentuja, pääsee myös niitä tapaamaan.

Saatavilla: 1.12.2024 – 30.4.2025

Lähdöt: Päivittäin aukioloaikoina

Kesto: n. 30 minuuttia

Hinta: 30 €/ aikuinen, 25 €/ lapsi (4-12 vuotta). Hinnat sisältävät myös sisäänpääsymaksun.

Hinta sisältää myös postikortin, jossa on kuva ja lyhyt esittely suosikkihuskystasi. Näin saat mukaan pienen muiston tästä erityisestä hetkestä.

Huomioithan, että kaikki koirat ovat yksilöitä, ja joskus ne eivät ole halailu- ja suukottelutuulella.

Olemme toimineet Joulupukin Pajakylän vieressä jo useamman vuosikymmenen ajan. Olemme perheyritys ja toiminnassamme pyrimme ottamaan aina huomioon koirien luontaiset tarpeet ja niiden hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Olemme avoinna päivittäin, vuoden ympäri!

Tavoitteemme Husky Parkissa on, että jokainen voi nauttia, asiakkaamme, työntekijämme sekä koiramme. Haluamme tarjota turvallisia kokemuksia ja tämän varmistavat ammattitaitoiset oppaamme. Meillä on noin 100 aitoa siperianhuskya ja pentuja saamme muutaman kerran vuodessa. Koirat odottavat innolla rapsutuksia! Tervetuloa nauttimaan mahtavista kokemuksista ja ihanista koiristamme! 

Keväällä 2024 alkaa Husky Parkin laajennus, jossa alueemme uusitaan kokonaan ja kaksinkertaistetaan ensi talvikaudelle. Lisäksi asiakkaillemme tulee alueellemme tuplasti enemmän sisätiloja, mukaan lukien kahvila, jossa voit nauttia sekä suolaisista että makeista herkuista, tietysti husky-teemalla! Myös safarireitit uusiutuvat, mutta matkojen pituudet pysyvät ennallaan, kuten muutkin ohjelmamme!

Tervetuloa kokemaan uusi Husky Park talvikaudella 2024-2025!

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä:

044 755 7736 / office@huskypark.fi