fbpx
Avoinna joka päivä: 11.00-15.00
Follow us:

Husky Park vierailu

Tule tutustumaan Husky Parkin elämään!

Duration:

Tule tutustumaan Husky Parkin elämään! Voit ottaa valokuvia ja kävellä kauniissa puistossamme tavaten aitoja siperianhuskyja.
Saatavilla: 1.12.2024 – 30.4.2025
Kesto: n. 1h
Hinta: 15 €/ aikuinen, 10 €/ lapsi (4-12 vuotta)

Olemme toimineet Joulupukin Pajakylän vieressä jo useamman vuosikymmenen ajan. Olemme perheyritys ja toiminnassamme pyrimme ottamaan aina huomioon koirien luontaiset tarpeet ja niiden hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Olemme avoinna päivittäin, vuoden ympäri!

Tavoitteemme Husky Parkissa on, että jokainen voi nauttia, asiakkaamme, työntekijämme sekä koiramme. Haluamme tarjota turvallisia kokemuksia ja tämän varmistavat ammattitaitoiset oppaamme. Meillä on noin 100 aitoa siperiahuskya ja pentuja saamme muutaman kerran vuodessa. Koirat odottava innolla rapsutuksia! Tervetuloa nauttimaan mahtavista kokemuksista ja ihanista koiristamme! 

Keväällä 2024 alkaa Puiston laajennus ja alueemme uusitaan kokonaan ja kaksinkertaistetaan ensi talvikaudelle. Lisäksi asiakkaillemme tulee alueellemme tuplasti enemmän sisätiloja, mukaan lukien kahvila, jossa voit nauttia sekä suolaisista että makeista herkuista, tietysti husky-teemalla! Myös safarireitit uusiutuvat, mutta matkojen pituudet pysyvät ennallaan, kuten muutkin ohjelmamme!

Tervetuloa kokemaan uusi Husky Park talvikaudella 2024-2025!

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä:

044 755 7733 / office@huskypark.fi