fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00, 13:00, and 15:00 Guided tours.
Seuraa meitä:

Ahdin kesäantimia pyytämässä

Ainutlaatuinen pilkkikokemus Lapin upeassa jokimaisemassa!

Duration:

Esihistoriallisessa Suomessa kalastus oli ihmisen tärkein elinkeino. Nyt pääset kokeilemaan, kuinka hyvä kalastaja sinä olet! Aktiviteetti alkaa joen rannalta kalastustarvikkeisiin tutustumalla. Samalla kuin odottelemme kalan nappaamista, saat nauttia mehusta ja herkuista, kun oppaamme kertoo tarinoita kalastamisen tärkeydestä paikallisille. Opit myös tarinoita Ahdista, suomalaisen kansanperinteen vedenjumalasta. 

Saatavilla: Maanantaisin ja torstaisin klo 9.30–12.00 

Ohjelma sisältää: Lämpimän vaatetuksen tarvittaessa (toppahaalarit, kengät, hanskat, hatun sekä villasukat), opastuksen, kalastusvälineet sekä nuotioeväät. 

Kokonaiskesto: 3,5 tuntia (sis. kuljetukset)

Ohjelman kesto: 2,5 tuntia

Hinta: 98 €/aikuinen ja 64 €/lapsi (4-12 vuotta).

Kuljetukset: 30 €/varaus

Suljemme varaukset 3 päivää ennen lähtöä. Otamme varauksia vastaan myös lähempänä lähtöä sähköpostitse office@purelapland.fi

Huom. Min. asiakasmäärä on 2 henkilöä. Kuljetukset eivät sisälly hintaan. Ole valmiina n. 10 minuuttia ennen hakuaikaa, kiitos!

Noutopaikat: Husky Park ja Glass Resort  klo. 9:00, Hostel Café Koti klo. 9:10

Tapaamispaikka: Hotelli Metsähirvas klo. 9:30


Pure Lapland

Pure Lapland on puhdasta luontoa, autenttisia elämyksiä ja aitoa Lapin tunnelmaa. Luonnon sekä eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Näistä huolehtimalla, voimme tarjota matkailijoille autenttisia ja eettisiä elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa.

Jokaista asiakasta kohden sitoudumme istuttamaan puun, kompensoimaan elämyksestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Meidän tavoitteemme on olla aitoja ja turvallisia elämyksiä tarjoava yritys, ammattitaitoisten oppaidemme takaamana. Tervetuloa nauttimaan puhtaista elämyksistä!