fbpx
Avoinna joka päivä: 11:00, 13:00, and 15:00 Guided tours.
Seuraa meitä:

Ahdin antimia pyytämässä

Ainutlaatuinen pilkkikokemus Lapin upeassa talvimaisemassa.

Duration:

Esihistoriallisessa Suomessa kalastus oli ihmisen tärkein elinkeino. Nyt pääset kokeilemaan, kuinka hyvä kalastaja sinä olet! Aktiviteetti alkaa lumikenkäilyllä jäätyneelle joelle sekä reiän kairaamisella jäähän. Samalla kuin odottelemme kalan iskevän syöttiin, oppaamme kertoo tarinoita pilkkimisen merkityksestä paikallisille ihmisille. Opit myös tarinoita Ahdista, suomalaisen kansanperinteen vedenjumalasta. Avotulen äärellä pääset lämmittelemään ja nauttimaan lämmintä mehua.

Kokonaiskesto: 3,5 tuntia (sis. kuljetukset)

Ohjelman kesto: 2,5 tuntia 

Ohjelma sisältää: Lämpimän vaatetuksen tarvittaessa (lämpöhaalarit, kengät, hanskat, hatun ja villasukat), opastuksen, varusteet pilkkimiseen, lumikengät ja nuotioherkut.


Saatavilla: Maanantaisin ja torstaisin klo 9.30–12.00 1.12.2024-31.3.2025

Hinta: 98 €/aikuinen,  64 €/lapsi (4-12 vuotta).

Kuljetukset: 40 €/varaus.

Huom. Min. osallistujamäärä on 2 henkilöä. Ole valmiina 10 minuuttia ennen suunniteltua hakuaikaa, kiitos!


Noutopaikat: Husky Park ja Glass Resort  klo.  9.00, Hostel Café Koti klo. 9.10.

Tapaamispaikka: Hotelli Metsähirvas klo. 9:30 ja 13.00.


Pure Lapland

Pure Lapland on puhdasta luontoa, autenttisia elämyksiä ja aitoa Lapin tunnelmaa. Luonnon sekä eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Näistä huolehtimalla, voimme tarjota matkailijoille autenttisia ja eettisiä elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa.

Jokaista asiakasta kohden sitoudumme istuttamaan puun, kompensoimaan elämyksestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Meidän tavoitteemme on olla aitoja ja turvallisia elämyksiä tarjoava yritys, ammattitaitoisten oppaidemme takaamana. Tervetuloa nauttimaan puhtaista elämyksistä!