Juhannus tarkoittaa valon ja keskikesän juhlaa. Se on yöttömän yön juhla, jolloin aurinko täällä pohjoisessa ei laske lainkaan.☀ Lappi näin kesäaikaan on kyllä todella upea! Valoa riittää vuorokauden ympäri ja sää on mitä mainioin vaikka Keskiyön Huskypatikalle. On taianomaista saada kokea tämä ilmiö, joka Lapin kesään kuuluu. Suomalaiseen juhannukseen kuuluvat saunominen, juhannuskokko, mökkeily sekä juhannustanssit. Husky Parkin juhannukseen kuuluu asiakkaiden palvelu normaalisti aukioloaikojemme mukaan. 😊 Olet siis lämpimästi tervetullut vierailemaan puistossa myös juhannuksena!

Juhannus tarkoittaa valon ja keskikesän juhlaa. Se on yöttömän yön juhla, jolloin aurinko täällä pohjoisessa ei laske lainkaan.☀ Lappi näin kesäaikaan on kyllä todella upea! Valoa riittää vuorokauden ympäri ja sää on mitä mainioin vaikka Keskiyön Huskypatikalle. On taianomaista saada kokea tämä ilmiö, joka Lapin kesään kuuluu.

 

Suomalaiseen juhannukseen kuuluvat saunominen, juhannuskokko, mökkeily sekä juhannustanssit. Husky Parkin juhannukseen kuuluu asiakkaiden palvelu normaalisti aukioloaikojemme mukaan. 😊 Olet siis lämpimästi tervetullut vierailemaan puistossa myös juhannuksena!